Translate

8 Ocak 2015 Perşembe

HAYATTA EN PAHALI ŞEY ALDIĞIMIZ NEFES

Blog yazmama onun yazılarını okuyarak başladığım SERDAR BENLİ beyfendiye teşekkürü borç bilip son yazısı içimi burktu ( Hiç karşılaşmadığım dostum Müjdat Tolu ) serdar beyin yazılarını beğeni ile takip eden  bir okuyucu hayelleri vardır bu güzel çiftin............ BODRUM  veya DATÇA ya yerleşme......Serdar bey yılbaşı tebriği gönderir mail ile  her keze maile Müjdat beyin eşi cevap verir eşinin bir hastalık yüzünden kaybettiğini yazar alah mekanını cennet etsin sevdiklerinin başı sağolsun sabır versin.  Ben tekrar anladımki hayatta birşeylerimizi ertelemiyelim hayat bize nezaman ne getireceğini bilemiyoruz.

       

           HAYATTA EN PAHALI ŞEY ALDIĞIMIZ NEFES

Adab-ı vardır rakının, önce kiminle içtiğini bileceksin sonra kime içtiğini ve neye İçtiğini, değicek mesela içiceğin meseleye, ya keyfe içicek sin yadaaaaaa kedere laf getirmeyeceksin kadehindekine çünkü kolay kırılır rakı kadeği ve insan kalbi, he bide masada olmayana olsun istediğine içiceksin İşte arkadaşlar burda anlatılanı, sölenenleri her tarafa çekebilirsiniz. Hayatta kiminle yaşadığını bileceksin kimle nefes alıcağını da hadi ŞEREFE...........

eskiden sevmek sınırlar içinde oluyordu fazlada beklentileri yoktu insanların dokunarak sevmeyi öğrendik ama öyledeğil artık zaman mekan tanımıyor. sokağın ortasında deli gibi sarılacaksın sevdiğine, bir köşe başınca öpeceksin doyasıya her kez görüp aşkınızı  gıbte edip birini sevmeye meğillensinler. Cana nasıl can katıldığını görsünler. Kederine bittiğim sevdiğim öyle bir sevki tüm çektiklerine tüm beklentilerine deydi desinler. Ben öyle çok seviyorum ki bütün her şeye değicek. Canım sevdiğim seni çok ama çok seviyorum, sevdiğinle güzel anlar yaşa, bu anları ölümsezleştir çünkü bir gün bu karelerden başka hiç bir şey kalmıyacak geride.

en zoru ayrılıktır nefes alan birinden ayrılmak ölmedi isek eğer anlamsızdır ayrılık çünkü ölmediysek eğer boktandır ayrılık aşk sevgi karşındakini elde edene kadar olmamalı zamanla alışılmamalı ilk gün ne giydiğini hatırlamak gibi ilk elini tuttuğun ilk sarıldığın ilk öptüğün gibi olmalı aşkın, sevgin  alışkanlık değil. Abi bu dünya yaşamı kısa hayat hızlı neden sevmeyelim neden erteliyoruz bir şeyleri hadi durma.....

aşıkmısın değilsen ozaman ol olmamak için sebebinmi var aşk hayatı uzatır insanın sebebi olur yaşaması için.neyi bekliyorsun bir gün kapını çalıp ben geldim demesinimi birinin olmayacak biliyorsun.


bazen soruyorum kendime nerde yanlış yaptım neyi değiştiremedim bu dünyada sen sen ol senin için nefes alan birini asla ve asla yalnız bırakma yanında ol.elimizdekinin kıymetini bilelim kalabalıklardan medet unmayı değil. Bir arkadaşımın meşhur lafı sahip oldukların +- beklentilerin.

sevdiğin  aşık olduğun biri olduğu gibi resimdeki benim dostlarım gibi dostu olmalı unutma dost edin iyi gününde her kez yanında dost dediğin kötü gününde yanında olur resimdeki dostum olan çift gibi güldüğünde her kez seninle güler ağladığında onlar gibi benim yanımda olan dostlar edinin, paran pulun varsa her kez senle düştüğünde elini tutup kadıran doslar bulun benim dostlarım gibi.iyiki varsınız iyiki hayatımızdasınız sizi seviyoruz özer ailesi. ( BAYBARS & DUYGU )




en son ne zaman birine dokundun en son ne zaman birinin gülüşünden uzanıp yüreğine dokundun yada bir filimin ortasında dizinde uyumasını seyrettin.







 hayat kısa arkadaşlar hayatta yanlız tek kaldığını sabah cezveye bir yumurta koyunca anlarsın , ikiden bir çıkınca bir kaldığını, yada bulaşık çabuk bitince, tek fincanlık kahve kaynayıp taşınca anlarsın bu hayatta tek kaldığını, her boka göğüs geriyorsunda sırtın kirli kaldığında anlarsın, hayatın tam ortasında tek yalnız kaldığını kapının soğuk anahtarı açmak zorunda kaldığında, çamaşırmakine si bir türlü dolmadığında yalnız ve tek olduğunu hiç kimse kaldığını anladığında, yatağın bir tarafının soğuk olduğunu insan hiç kimse kaldığında anlarsın hayatta tek kaldığını, hayatta tek kalmamalı sırtını dayayıcak güvenecek beraber göğüs gericek biri olmalı  yatağın birtarafın soğuk değilde sıcak kalmasını hayal ediyor. Etme sev sevdiğinle beraber gir ısıt o yatağı. Aşkım hep yanımda olduğun için , kalbimi ısıttığın için, teşekkürler..............







bir düşün insanlara bir bak her sabah evden telaşla çıkan insanlara  hızlı hızlı adımlarla hep bir yerlere yetişme telaşı ile yaşıyoruz. Günleri aslında hayatı yavaş yavaş tadarak hissederek yaşamalı zaman kavramı olmadan insanın kolunda saati olmamalı zamanın bir önemi olmamalı sesiz kalmamalı sohbet etmeli bol bol içindekini anlatmalı her gittiğin yerde dostu olmalı insanın söyliyecek sözleri anlatılacak yaşamı olmalı mutlu anların olmalı her ağzını açtığında yaşamına,  işine, hayata sövmemeli nefret kusmamalı her kez e yabancı gibi bakmamalı hayatta tesadüf olmamalı bir şeyleri ertelememeli insan her gece kedere mutsuzluğa değil mutluluğa aşka sevgiye içmeli







öpünce geçmeyen, gözle görülmeyen yaralarımız var ama anneden, ama babadan amayardan, ama dosttan , ama insanlardan canımızı yakan sesimizi kısan anılarımız var. hayali yarabantları yapıştırıyoruz gerçek yaralarımızın üstüne, kimseye sormayın yaşanmış acıları kendinize sorun kendinizle hesaplaşın ozaman kaybetmezsiniz.






 çünkü unutmayın akşam yattığımızda uykuya dalınca aslında ölüyoruz hayat her sabah yeniden başlıyor yeniden doğuyoruz her sabah yeniden öğreniyoruz nefes almayı hayatta en pahalı şey aldığımız nefes nefes bitince onu alamayınca ne paranın, zenginliğin, malın ,mülkün hiç bir değeri kalmıyor küçük ucuz sıradan şeylerden mutlu olun hiç bir zaman unutmayın yalnız yaşamak için çok fazla bu hayat insana , sevin sevilmek için bir şeyler yapın.



her kesin bir hikayesi vardır kimi kağıta kazır yazar olur kimi etine kazır aslında ikiside aynı kağıt yanınca et gömülünce biter aslında hikaye, önemli olan o hikaye hep hüzünlemi yoksa mutluluklamı anılıcak hatırlanıcak kırkyıl sabredersinde hayat sana 5 saniye hayal kurmanı bile çok görür sana. hayat çok çok hızlı akıp geçiyor. kimseyi kırmadan yaşamaya çalışmalı insan sevdiği ile sevdikleri ile yapmak istediklerini ertelemeden mutlu olarak her şey bizim elimizde.



























AŞKIM SENDEN BAŞKA NE YER NEDE YOL BİLİYORUM TEK SEVDİĞİM VE  HAYATIMIN SONUNA DEK YAŞAMAK İSTEDİĞİM TEK İNSAN AŞKIM SEVDİĞİM BU ZAMANA DEK YANIMDA OLDUĞUN VE İNŞALLAH BUNDAN SORADA  YANIMDA OLUCAĞINI BİLDİĞİM İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER.

                            SENİ ÇOK SEVİYORUM AŞKIM ÇİĞDEMİM......

ENSEVDİĞİM GÜVEN DUYDUĞUM DUYGU&BAYBARS SİZLERDE İNŞALLAH HAYAT BOYU DOSTUM OLARAK KALIRSINIZ.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder